قارچ کوهی یا قارچ طبیعی در منطقه لاریجان به نام های آگله، آگلی، کمائوج و… شهرت دارد. این قارچ با طعم و مزه بینظیری خود، از دیرباز طرفداران پر و پا قرصی دارد؛ به طوریکه افراد برای یافتن این قارچ، با گشتن مسافت های طولانی در ارتفاعات لاریجان، از یافتن آگله لذت می برند. آنهایی که در اینکار خبره هستند می گویند: پیدا کردن قارچ از خوردن آن لذتبخش تر است.
تصاویر زیر را یکی از کاربران درگاه گیلاس روز جمعه ۱۴۰۰/۲/۱۷ در ارتفاعات لاسم لاریجان ثبت کرده و برای وبسایت درگاه گیلاس ارسال کرده است.