وبسایت روستای گیلاس لاریجان

طرح نمونه گردشگری لاسم لاریجان با هزینه ۵۰۰ میلیون یورو

photo 2016 05 26 17 35 00

دلاور بزرگ نیا عصر دوشنبه در جلسه کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری با موضوع طرح توسعه گردشگری روستای «لاسم» آمل اظهار داشت: منطقه نمونه گردشگری هراز  آمل و «لاسم» از جمله ظرفیت های خوب استان است که باید برای  رونق  گردشگری  زیرساخت های توسعه آن فراهم شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، دوران پسا تحریم و استقبال سرمایه‌گذاران خارجی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تمام تلاش ما این است که مسافران استان مازندران را در تمام فصول سال حتی زمستان مقصد گردشگری خود قرار دهند.

بزرگ نیا، مهمترین مزیت های اجرای طرح توسعه گردشگری روستای «لاسم» را برشمرد و بیان کرد: ایجاد اشتغال که بخشی از اقتصاد سبز است و نیز توقف و کاهش مهاجرت، گسترش و جذب سرمایه‌گذاری خصوصی و منافع حاصل از مالیات اخذ شده از جمله این مزیت ها است.

وی، با بیان اینکه منطقه «لاسم» در حد فاصل آمل و تهران قرار دارد، حوزه نفوذ آن را مثبت ارزیابی کرد و گفت:  با وجود جاذبه های گردشگری بسیار زیاد استان،  مازندران ظرفیت دارد تا در حوزه گردشگری رونق چشم گیری پیدا کند.

در ادامه، حسین باقری، معاون سرمایه‌گذاری و طرح‌های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز با اشاره به اینکه مشاوران طرح‌های گردشگری باید ضوابط طرح‌ها را واقف باشند، گفت: در برخی از مناطق نمونه گردشگری استان مانند چشمه سورت، دریاچه الندان سرمایه‌گذار داریم ولی به سبب اعمال یکسری قوانین موجود، مشکل واگذاری داریم.

وی تصریح کرد: سازمان گردشگری نمی تواند طرح را مستقیم به سرمایه‌گذار واگذار کند، زیرا بنابر  قوانین موجود، طرح بایستی در روزنامه آگهی شود و ممکن است کسی که در آگهی برنده می شود همان سرمایه‌گذاری نباشد که استعلام ها را از پنجره واحد و دستگاه‌ها اخذ کرده است.

همچنین، علی نبیان، معاون امور عمرانی استانداری مازندران، ضمن استقبال از سرمایه‌گذاری هایی که در استان قرار است انجام شود، اظهار داشت: راه اندازی سه پنجره واحد در بخش های گردشگری، کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، تنها به منظور دستیابی به اهداف و تحقق شعار سال و با رویکرد اقدام و عمل است.

وی افزود: مسئولان پنجره واحد استان باید تلاش کنند تمام موانع و بروکراسی اداری مسیر سرمایه‌گذاری رفع شده و سرمایه‌گذار ظرف مدت یک ماه، به مجوز مورد نظر خود را اخذ کند.

معاون  امور عمرانی استانداری مازندران،  متذکر شد: سرمایه‌گذارانی که نسبت به رعایت مسایل زیست محیطی و منابع طبیعی اهتمام ویژه ای دارند باید از آن ها استقبال کرد و نسبت به رفع مشکلاتشان همکاری بیشتری داشته باشیم.

نبیان، با اشاره به قابلیت های گردشگری استان مازندران، اجرای طرح توسعه  منطقه نمونه گردشگری «لاسم» آمل را باعث رونق در اشتغال و گردشگری استان عنوان کرد و ادامه داد: دغدغه مهم ما در استان اشتغالزایی و رونق اقتصادی است که امیدواریم با  توسعه صنعت توریسم، اقدام  مناسبی در مناطق گردشگری استان صورت گیرد.

وی، ضمن تاکید بر نهایی شدن طرح زیربنایی «لاسم» پس از احصاء همه موارد توسط، محیط زیست استان، منابع طبیعی و دیگر دستگاه‌های متولی، ابراز داشت: باید برنامه ریزی های به گونه ای باشد که بتوانیم در تمام فصول مسافران، مازندران را مقصد گردشگری خود انتخاب کنند.

معاون استاندار مازندران، با بیان اینکه منطقه هراز به سبب نزدیکی به تهران می تواند گردشگران و مسافران زیادی را از اقصی نقاط کشور به منطقه جذب کند، خاطرنشان کرد: از این مواهب الهی می توانیم در قالب اکوتوریسم  گردشگری حداکثر استفاده را  داشته باشیم.

نبیان، با مرور بر ظرفیت های خوب منطقه «لاسم» در فصول سرد سال، اظهار کرد: تاکنون در فصول گرم سال مازندران مقصد گردشگردی بوده است ولی با اجرای این طرح توسعه قطع به یقین پذیرای مسافران زیادی در زمستان خواهیم بود.

وی،   در ادامه به ظرفیت  آّبگرم لاریجان هم اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی این جاذبه  و  مسیر مشترکی که با «لاسم» دارد ضرورت دارد جذب و تسریع  کار سرمایه‌گذاری در آبگرم لاریجان همزمان با اجرای طرح «لاسم» صورت گیرد تا پس از اجرای هر دو طرح، بسته گردشگری برای مسافران تعریف کنیم  و گردشگر از هر دو جاذبه  در مسیر سفر برخوردار شود.

به گفته مهندس آوری، مجری طرح، هزینه کل اجرای طرح توسعه گردشگری «لاسم»، ۵۰۰ میلیون یورو برآورد شده است.مهر

داغ کن - کلوب دات کام

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *